Een nieuw hoofdstuk voor Sub Rosa Legal
 02/09/2024 |
Een nieuw hoofdstuk voor Sub Rosa Legal

Meer dan twintig jaar lang hebben we met toewijding en passie voor jullie, onze klanten, gewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe fase waarin we onze diensten verder kunnen uitbreiden en verbeteren. De keuze voor Andersen was een natuurlijke stap, gezien hun kernwaarden perfect aansluiten bij die van ons. Zowel Andersen als Sub Rosa Legal hechten veel waarde aan klantgerichtheid, strategisch meedenken, begeleiden en het bieden van duurzame, pragmatische oplossingen. Daarnaast staat Andersen bekend om hun hoogwaardige kwaliteit van werk, iets wat wij ook altijd als een prioriteit hebben beschouwd.  

 

Wat betekent dit voor u? 

  • Nog meer meertalige ondersteuning: We kunnen u nu in negen talen bijstaan, waardoor communicatie nog soepeler verloopt. 
  • Uitgebreidere expertise: Met de complementaire kennis en ervaring van Andersen, bieden we u een nog breder scala aan juridische diensten en diepgaande expertise. 
  • Blijvende klantgerichtheid: Onze focus op uw behoeften en het leveren van op maat gemaakte oplossingen blijft onveranderd. 

  

Andersen 

Opgericht in 2009, is Andersen in Belgium een full-service advocatenkantoor onder leiding van de partners en medeoprichters, Leo Peeters en Koen de Puydt, samen met Jan Ghysels, die in 2022 toetrad tot het directiecomité. Andersen beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van ondernemings- en handelsrecht, vastgoed, bouwrecht, administratief recht en arbeidsrecht. Ze zijn trots op hun stevige partnerschappen met klanten, gaande van particulieren en overheden, tot kleine en middelgrote ondernemingen en beursgenoteerde bedrijven, zowel lokaal als internationaal. 

  

Vooruitkijken naar de toekomst 

We kijken vol verwachting naar de toekomst en blijven vasthouden aan onze kernwaarden van uitmuntendheid, integriteit en innovatie, nu onder de naam Andersen. We willen u, onze klanten en partners, hartelijk bedanken voor uw voortdurende vertrouwen en steun. We kijken ernaar uit om u van dienst te blijven zijn met de vertrouwde kwaliteit en betrokkenheid die u van ons gewoon bent. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat deze verandering voor u betekent? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +32 2 747 40 07 of info@be.Andersen.com. 

Share This Post :

Blog Search

Categories

Recent Articles